Monday 9 June 2014

Schoenen Nederland 2014

Schoenen Nederland 2014 : Iedereen praat over demping als het over loopschoenen - maar is het opvangen van wat je moet zoeken?

Vergeet niet dat het selecteren van loopschoenen is een kunst meer dan een oefening: het vinden van de juiste schoen voor u is een trial-and-error proces. Je moet een lokale gespecialiseerde lopende winkel waar de verkoopsters je kijken naar je draait (dwz over een threadmill) en stel de beste loopschoen voor u te vinden. In het geval u geen toegang tot een lopende winkel hebben, let op het volgende.

Voeten zijn er in drie basismodellen: hoog gewelfd, neutraal en vlak. De vorm van een voet beïnvloedt hoe gewicht verdeelt bij het staan ​​en lopen. Neutrale voet positie is zowel de meest voorkomende en de beste voor letselpreventie. Hoge bogen zetten meer gewicht op de bal en de hiel terwijl platvoeten veel pijn kan veroorzaken. De beste running trainers helpen iedereen een neutrale voet positie te bereiken en te verminderen impact.

Schoenen Nederland , Hardlopen is een high impact oefening die de effecten van kleine pas afwijkingen overdrijft. De knieën en enkels worden het meest getroffen door loopt. Na verloop van tijd kan lopen schade aan gewrichten die mobiliteit beperkt veroorzaken. Goed gedempte schoenen helpen voorkomen dat deze vormen van letsel voor mensen met hoge bogen of onder pronatoren. De slijtage patroon op je schoenen kan u vertellen of u boven of onder pronate. Indien aan de buitenkant van de zool geeft meer slijtage, je onder pronate. Als de binnenste rand toont de slijtage, je dan pronate. Als je platvoeten, gepolsterde loopschoenen zijn niet altijd de beste keuze.

Voordat u een definitieve beslissing op een zacht hardloopschoen te maken, controleer uw voet vorm en stride. De snelste manier om te testen voor stap problemen en vorm is om inkt de onderkant van je voeten en lopen over een stuk papier. De afdrukken achtergelaten zal eventuele problemen die gecorrigeerd moeten tonen. Als de hele voetafdruk zichtbaar is, heb je platvoeten. Als de bal en de hiel te laten zien met weinig of geen bijwerkingen zichtbaar, heb je hoge bogen. Als een eerlijk bedrag van de zijkant van de voet zichtbaar is, heb je neutrale voeten.

Judul: Schoenen Nederland 2014
Rating: 100% based on 991 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment