Wednesday 11 June 2014

Cypres Schoenen 2014

Cypres Schoenen 2014 : Tot voor kort heb ik nooit echt zetten veel aandacht in alle van de doornhaai die ik door de jaren heen van de jacht bass & Panfish hebben gevangen. Tijdens het vissen met de grote Eric Allee onlangs, vroeg ik hem: "Eric, wat deed je verwijzen naar als je het woord gebruikt" bowfin "?" We spraken af ​​dat hij het over wat ik noem Hondshaaien. Mensen kunnen noemen dit interessante ras andere namen, zoals Grinnel, blackfish, gestroomd, modder vis, schoen snoek, baars cipres, cipres forel, choupique, schilferige kat, bugel mond bas, Duitse bas, gestroomd vis, en nog veel meer, De Bowfin (Amia Calva) kan worden gevonden in een groot deel van de VS ten oosten van de Mississippi. Ze lopen de hele Mississippi naar Canada, het oosten aan Florida, en zo ver langs de kust van New York, maar komen vooral in poelen en vijvers op de Mississippi rivier, haar zijrivieren, en backwaters. Bowfin is een prehistorische vis die dateert 180 miljoen jaar.

Hondshaai hebben vele unieke eigenschappen die mensen vandaag intrigeren. Een van de meest verbazingwekkende kwaliteiten die ze bezitten is hun vermogen om lucht in te ademen. Ja, zei ik ademen lucht. Anders dan de meeste vissen, bowfin gebruiken hun zwemblaas als een long om zuurstof te grijpen uit de lucht, wanneer de zuurstofconcentratie worden laag in de stagnerende, modderig, en de vegetatie rijk bewegende backwaters. Een ander uniek aspect van deze vissen is dat wanneer ze eerst je aas slaan is een subtiele bite, gevolgd door een normale gevecht. Halverwege in de strijd zij zich agressief en meedogenloos. Op dit punt je gek te geloven heb je de grootste Bass van je leven, vooral na de landing een paar largemouth voorafgaand aan deze ontmoeting. Zodra de Bowfin breekt het oppervlak spanning verandert in vandaag in een kwestie van seconden.

De mannetjes maken het nest, waken over de eieren en baby vissen tot ze 4-8 centimeter bereiken. De kleine vissen de school, en de mannelijke Hondshaai beschermt ze de hele tijd. Hun krachtige kaken hamer iets in de weg van hun kinderen ... zelfs mensen op keer. De mannetjes hebben ook een kortere levensduur, en zijn kleiner dan de vrouwtjes. Bowfin, hebben grote rugvinnen die een goed deel van hun rug te breiden tot aan de staart. Hun staart is paddle gevormd, en zorgt voor grote zwemmen, manoeuvreren, en rollen, evenals vechten wanneer ze op het einde van uw lijn. Er is een donkere cirkel aan de bovenkant van de staart die een oog lijkt. Verkleuring varieert tussen normale tijden te paaiperioden. Wanneer niet in spawn, ze zijn donkerder en olijf kleur. Hun buik is meestal een gebroken witte kleur, terwijl hun vinnen zijn helder groen. Als ze paaien, krijgen ze een bijna fluorescerende gloed aan hen, dat is vrij mooi.

Laat niet de beschrijving van exotische kleuring gek houden. Deze vissen zijn nog steeds vandaag de dag voor een reden. Hondshaai zijn taai en graag in de meeste Panfish en baitfish beladen wateren, die prime honing gaten voor bas en Panfish vissers zijn om te liegen. Deze vissers worden vaak misleiden door de Bowfin de enorme strijd. Bowfin doen me denken aan een kruising tussen een bever, slang, Muskie, en meerval. Zij zullen eten bijna elke aquatisch schepsel & toeslaan op wil wanneer hun nest of jongen worden in gevaar gebracht. Er is een goede kans dat na de landing een mooie ruime Bowfin uw spinnerbait, of wapen van keuze, gezien het is de laatste dag in het water. Hondshaai vernietigen alles wat in contact komt met hun mond, vechten harder dan alles wat je ooit hebt gevangen, en zal wat vlees los te scheuren uit je lichaam als je niet oppast. Hun hoofd is groot en vlak bij de bovenkant bestaat uit een dubbele schedel van bot en kraakbeen. Hun tanden zijn scherp en sterk ... het hanteren van deze jongens is geen kunst ... het duurt brute kracht. Als je probeert om je nieuwe spinnerbait halen, besef je dat dit een zeer moeilijke uitdaging, zo niet een bijna onmogelijke taak. Vanwege hun benige, sterke mond de spinnerbait, hoofd aan de haak wordt vrijwel vernietigd. Hondshaai zijn slijmerig en echt sterk ... nooit aarzelen om te proberen om u te bijten op keer. Het plaatsen van het midden van je schoen achter hun kieuwen maakt een goede aas verwijderen ... zonder vinger verwijderen.

Judul: Cypres Schoenen 2014
Rating: 100% based on 991 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment