Monday 9 June 2014

Goedkope Cowboylaarzen 2014

Goedkope Cowboylaarzen 2014 : Die cowboys ervoor had stoffige dagen, lijkt het. Cowboylaarzen doen duidelijk maken, want ze zijn robuust, flashy, en 'slijtage-met-gemak'. Ik vraag me af, wanneer heeft laarzen eisen een opscheppen eigenlijk? Ze zijn een van die dingen in de garderobe van een vrouw die geen branie vereisen, en niet uit wat kledij je niet met hen, ze efficiënt rechtvaardigen de mystieke mix van moderne New York met het oude Westen. Dat gezegd hebbende, lijkt het alsof je geen idee over hoe aan te trekken cowboylaarzen zodanig dat ze verbeteren je uitstraling door het toevoegen van die cowboy-achtige tint aan je uiterlijk bent. Hoe ze te dragen op een manier dat ze niet overdreven kijken, en gemakkelijk aan de opgenomen met de outfit die je hebt gekozen om ze samenwerken met? We zullen u alles vertellen. Laat me uw mode gids voor een dag, en u vertellen hoe het anders kan je draagt ​​uw cowboylaarzen, welke kleuren kunt u ervoor kiezen om niet overdrijven uw look, en vooral, waar kan je een paar cowboy laarzen te kopen voor goedkoop. Maak je geen zorgen over hun duurzaamheid - cowboy laarzen zijn gemaakt met taaie huid dat een lange levensduur draagt ​​bij aan hun leven als laarzen. Dus, laten we aan de slag en ontdek alles over deze chique verscheidenheid van schoeisel.

Hoe te dragen : Om te beginnen, als men denkt aan cowboylaarzen, een beeld van een cowgirl gekleed in een wit overhemd, een gilet, een paar strakke jeans, en een hoed knippert in het achterhoofd. Maar dit is het niet. Je hoeft niet te kleden als een cowgirl als je draagt ​​deze laarzen. Wij streven ernaar meer op samen te werken ze met uw gebruikelijke outfits, zodat het uiterlijk wordt geaccentueerd. Daarom is de eerste optie die ik van kan bedenken is om cowboylaarzen dragen over je spijkerbroek. Maar tast je skinny jeans in je laarzen (zorg ervoor dat de kalveren van de laarzen zijn breed genoeg voor u om de jeans instoppen), draag een leren jack dat is in contrast met de kleur van je laarzen, en draag een sexy riem. Voila! Wat wil je nog meer om de mannelijke oogballen naar u draaien?

Anders dan jeans, kunt u deze ook dragen met jurken. Echter, zorg ervoor dat ze niet-huid aangebracht. Cowboy laarzen symboliseren vrijheid en robuustheid. Draag ze met een cocktail jurk, en bent u zeker om een ​​aanfluiting van jezelf! In plaats daarvan, het team ze met casual, bloemen jurken die je look zeer vrij en open. Vergeet niet om de kleur wel passen! Naast jurken, dit soort laarzen zien er cool denim rokken ook. Ik heb het uit de eerste hand gezien dat als cowboy laarzen omhoog worden samen met een korte denim rok, ze accentueren het uiterlijk van je benen, en je direct verschijnen sexy! Nou, denk erover na, niet deze laarzen transformeren zelfs de meest alledaagse kleren die je draagt?

Waar te vinde : Laarzen zijn iets wat je niet elke dag te dragen (wacht, was je van plan op het dragen van hen elke dag? Niet doen. Ze zullen hun charme verliezen). Vandaar dat voor de momenten dat je geen idee over je outfit voor de dag bent, je hebt een klassieke, luxe paar laarzen, maar de aanblik van die maakt uw kijkers een adem overslaan. Merken zoals Lucchese, Dan Post, Justin, Ferrini, Tony Lama, en Stetson bieden een breed scala van drop-dead gorgeous cowboylaarzen, en je zult het gevoel dat je ze allemaal moet hebben in je garderobe! Ze kost je misschien een aardige cent, maar dan, als het gaat om schoenen, kun je niet echt compromis met de kwaliteit, of wel? Echter, als je nog steeds weinig budget, en je wilt een paar laarzen die zijn vrij goedkoop te kopen, kunt u kijken op online aanbiedingen op sites als eBay en eShoppingfashion die merkschoeisel bieden tegen een extreem lage bereik.

Judul: Goedkope Cowboylaarzen 2014
Rating: 100% based on 991 ratings. 5 user reviews.
Unknown

0 comments:

Post a Comment